HOREKA Kjøkkenutstyr

 

STARTEN PÅ HOREKA KJØKKENUTSTYR

HOREKA kjøkkenutstyr ble dannet 1januar 2000, gjennom en sammenslåing av selskapene Norske Stålprodukter (Ringerike) og Rustfrie Stålprodukter (Oslo). Norske stålprodukter hadde frem til det satset på å markedsføre storkjøkkenprodukter fra et begrenset utvalg leverandører, og selge dem gjennom forhandlere. Noen av disse leverandørene er med oss fremdeles. Et eksempel på det er Cambro (her) Rustfrie Stålprodukter var en mer fullsortiment storkjøkkengrossist, og var spesialist på institusjonsmarkedet i Oslo området.  Lageret til det nye firmaet, HOREKA, ble plassert på Vik, mens man beholdt showrommet på Furuset i Oslo.

 

KNIV & GAFFEL

Etter kort tid startet man opp firmaet Kniv & Gaffel, som skulle selge kjøkkenutstyr til detaljhandelen. Det tok ikke lang tid før man hadde fått en god omsetning, mye grunnet at man traff markedet med stekepinsett

HOREKA Stekepinsett kjøkkenutstyr

og ”Jamie” steinmorter

HOREKA Steinmorter kjøkkenutstyr

Ingen i Norge solgte så mye av de produktene som oss. Det kom mange containere med mortere, og vi lå alltid på etterskudd med leveransene. En morsom tid.

 

GJENOPPSTART PÅ SUNDVOLLEN

Det var ikke like gøy da man i 2004 ble solgt til PORSGRUND. Men ”ekteskapet” var ikke langvarig. På høsten 2006 var vi igjen på egne ben, og våren 2007 flyttet vi inn i nybygde lokaler på Sundvollen. I disse lokalene er vi enda. Beliggenheten er fantastisk, og utsikten likeså:

HOREKA kjøkkenutstyr Sundvollen
Utsikt HOREKA Sundvollen
RICO

Høsten 2009 kjøpte vi opp et konkurrerende firma, Riddervold & Co. Varer og omsetning fra det firmaet ble lagt inn i HOREKA sin portefølje. Samtidig ansatte vi Vidar Strand, som er spesialist på små elektriske produkter til det proffe kjøkken. Da kom det et sett med nye artikler og produsenter, som  f.eks Robot Coupe, Saro og Bartscher inn i vår portefølje.

 

BERØRINGSFRI DISPENSER

Vinteren 2020 skjedde det noe fryktelig. Et virus, Corona, satte en stopper for hele bransjen vår. Det meste ble stengt, og salget stoppet helt opp. Da måtte man snu seg rundt, for å se om man kunne finne på noe å leve av. Berøringsfrie dispensere ble redningen for oss. Takket være det produktet ble 2020 et av de beste årene i firmaets historie…

Antibac dispenser på fot

Hvis dere trenger hjelp med kjøkkenutstyr, nøl ikke med å kontakte oss. Info finnes på www.horeka.no (her)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

CARBON STEEL STEKEPANNE – ET GODT ALTERNATIV TIL TEFLON- OG STØPEJERNSPANNER?

HOREKA AS - NORGES ELDSTE STORKJØKKENUTSTYR LEVERANDØR